Opinions personals

Jean-François Dauchy

Quina sorpresa quan vaig rebre el regal del meu 60 aniversari! Un díptic hiperrealista de la meva cara amb el saxofon. Va ser una gran sorpresa ja que la meva dona li va donar d'amagat la foto a Sara! Una emoció molt gran!!! Inoblidable... Gràcies al talent de la artista, Sara

Laura Barbera

El retrat que em va fer Sara amb el meu nebot és un dels millors regals que m'han fet, a més de tremenda sorpresa! Quan ho vaig veure no podia creure que era fet a mà i fins se'm van saltar les llàgrimes. El veig cada dia quan surto de casa i encara em quedo aclaparada.

Jeremy i Mélanie

Sara ens va fer un retrat per al nostre aniversari de 10 anys de nuvis i quan ho vam veure per primera vegada va ser màgic! Ella té un talent incomparable, el nivell de detall i el realisme són impressionants. Estem molt feliços cada dia al veure els dos retrats penjats al nostre saló.


Alejandro Escorza

Em feia il·lusió tenir un dibuix de la meva expressió, que fos capaç de captar la meva personalitat i no de la guapura, que té data de caducitat. Sara, en el teu dibuix ho has aconseguit. A mi m'agrada que la personalitat deixi empremta i ara tinc un quadre que la té.

María Berenguer

El dia del meu casament meva germana i el meu cunyat ens van regalar un retrat hiperrealista fet per Sara. Quina meravella! Cada detall estava reflectit amb un realisme sorprenent, semblava una foto en blanc i negre. Mai fallaràs amb un regal com aquest

Manuel Delgado i M. Àngels

Quan Sara ens va lliurar el retrat de la nostra néta June gairebé plorem de l'emoció. Capta perfectament la seva essència. Sara, tens un talent especial, els teus retrats tenen vida. Ets una gran artista! Moltes gràcies pel teu art!

María José Yanyez

Les passades festes nadalenques, els meus germans i jo vam decidir fer-li un regal molt especial als nostres pares. Vam contactar amb Sara, que ens va assessorar en tot moment i va estar pendent en l'elecció de les fotos i la seva qualitat. Ella mostra l'essència de cada persona. Moltes gràcies!

Nazario Rico

Els retrats de Sara Falcó es caracteritzen per anar més enllà del realisme fotogràfic. El seu segell particular és la sensibilitat per captar la personalitat. Com Caputxeta, Sara Falcó no tem enfrontar-se a cap realitat, la seva destresa tècnica i la seva perceptibilitat són les seves millors armes

Carles Esquembre - Autor de Còmics

Em vaig sentir tan a gust mirant la imatge que em representava que quan he de acompanyar un dels meus textos biogràfics amb una foto meva, sempre faig servir el retrat de Sara. No només és la puresa tècnica, sinó també el seu talent natural per veure l'interior de les persones.