Presencial, Barcelona

SEMINARIO RETRATO REALISTA 

(Próximamente)


T'AGRADARÍA APRENDRE LA TÈCNICA DEL RETRAT REALISTA A LLAPIS?

Descobreix els trucs essencials del retrat realista amb grafit i pastís de la mà de Sara Falcó, retratista professional especialitzada en tècnica seca. L'atenció de la professora serà totalment personalitzada, per tant s'aconsegueix un alt rendiment i evolució. Grup reduït de 8 persones. Places limitades.

175 €

(Tot el material inclòs)

QUÈ VAS A APRENDRE?

En aquest seminari assimilaràs conceptes imprescindibles en realisme com l'encaix mil·limètric o la construcció de volums a través de llum i ombra.

  • CONEIX EL MATERIAL
  • ELECCIÓ DE LA FOTOGRAFIA
  • ENCAIX
  • EL VOLUM
  • TEXTURA
  • ERRORS COMUNS
  • TRUCS ESSENCIALS

A QUI VA DIRIGIT?

Per fer el seminari no cal tenir un alt nivell, encara que es recomana haver dibuixat a casa. No està pensat per a persones que comencin de 0.


ON ES REALITZA?

El seminari és presencial i s'imparteix a l'estudi Art Falcó de Barcelona, ​​Carrer Bretón de los Herreros 20. Hi haurà un màxim de 8 alumnes, i es respectaran les normes de seguretat sanitària establertes.

Mesures de compliment obligat per a totes les persones que accedeixin a l'estudi:

  • Ús obligatori de gel desinfectant situat a l'entrada.
  • Aforament màxim d'alumnes de 8 persones.

Preu

175 €

(Tot el material inclós)

DURADA: 12 HORES


M'apunto!

T'informarem sobre com fer la reserva

100% dels alumnes satisfets!

Molt contenta amb el curs de retrat realista de Sara!!! Súper professional!! L´ambient és molt agradable. Un 10!!!

Patricia Monge

L'estudi és molt bonic i ella és amable i pacient, t'ajuda pas a pas a acostar-te al retrat realista d'una manera fàcil i clara, fent que les classes siguin divertides i relaxants. Les seves qualitats i habilitats com a artista són evidents, les seves obres parlen per si mateixes.

Omar De Gaspari

La Sara és una gran professional que comparteix tot el seu talent amb entusiasme i paciència amb tots els seus alumnes i el més important: desperta la passió per aquesta tècnica del dibuix tan especial com és el retrat.

Sandra Londonyo

Recomano les classes al 100%, 2 hores se'm fan massa curtes... Bon ambient, bona tècnica per aprendre des de 0, bona estona per desconnectar i bona professora per ensenyar a través de la seva paciència, simpatia i el seu ART.

Raquel Castell

Començar aquestes classes de retrat realista per mi ha estat tot un descobriment i ha esdevingut un gran plaer. Espero impacient els dijous per anar a dibuixar.

Cinta Arasa

Si vols un camí cap a la perfecció, la Sara podrà guiar-te amb la seva experiència i paciència a descobrir aquest talent que portes a dins. Un lloc especial que t'allunyés dels sorolls i frenesí de la ciutat, i et transportés a la calma, concentració i creativitat.

Gustavo Compagnoni

Realment satisfactòria. S'aprèn de manera pràctica i amena en grups reduïts de persones molt motivades. Per mi, els resultats sempre sobrepassen les meves expectatives.

Pilar Isla

Feia temps que buscava un lloc per aprendre a dibuixar retrat realista. Porto 5 classes. La Sara és un 10 i amb ella aprenc un munt. Recomanable al 100%.

Martí Seuva

Un estudi de dibuix individualitzat on no falta de res, companys excel.lents i una professora que et guia i t'ensenya d'una manera molt amena.

Mercedes Carrasco

Molt satisfet amb classes amb bones companyes i una molt bona professora, s'adapta a tots els nivells. Estic molt orgullós dels resultats.

Joan de la Fuente

Super recomanable i per a tots els nivells, la Sara és molt agradable i fa que les classes siguin molt amenes i relaxades.

Núria Recasens

Excel·lent professora, molt bon ambient amb els companys.

Paqui Orejuela

Studio & Gallery

C/ Bretón de los Herreros 20, 08012 Barcelona

+34 623 069 715

info@artefalco.com