15 i 16 d'Abril, Barcelona

SEMINARI RETRAT REALISTA A LLAPIS

Seminari abril 2023 Retrat Realista
Seminari abril 2023 Retrat Realista

T'AGRADARÍA APRENDRE LA TÈCNICA DEL REALISME?

Descobreix els trucs essencials del retrat realista amb grafit i pastís de la mà de Sara Falcó, retratista professional especialitzada en tècnica seca. L'atenció de la professora serà totalment personalitzada, per tant s'aconsegueix un alt rendiment i evolució.

175 €

PLACES LIMITADES!

QUÈ VAS A APRENDRE?

En aquest seminari assimilaràs conceptes imprescindibles en realisme com l'encaix mil·limètric o la construcció de volums a través de llum i ombra.

  • CONEIX EL MATERIAL
  • ELECCIÓ DE LA FOTOGRAFIA
  • ENCAIX
  • EL VOLUM
  • TEXTURA
  • ERRORS COMUNS
  • TRUCS ESSENCIALS

A QUI VA DIRIGIT?

Per fer el seminari no cal tenir un alt nivell, encara que es recomana haver dibuixat a casa. No està pensat per a persones que comencin de 0.


ON ES REALITZA?

El seminari és presencial i s'imparteix a l'estudi Art Falcó de Barcelona, ​​Carrer Bretón de los Herreros 20. Hi haurà un màxim de 8 alumnes.

HORARI

Dissapte, 15 d'abril, de 11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h. (6 hores)

Diumenge, 16 d'abril, de 11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h. (6 hores)

Preu

175 €

(Tot el material inclós)

DURADA: 12 hores


M'apunto!

T'informarem sobre com fer la reserva

Alumnes 100% satisfets!


Carolina Gutiérrez

La Sara és una ARTISTA en majúscules, no només per les seves obres, sinó perquè és tan humil de compartir sempre els millors consells. T'ajuda a millorar a passos de gegant, et contagia la seva il·lusió i et fa creure en tu. I el resultat sempre és increïble. Gràcies!


Luís Díaz Ordás

Una experiència genial! Gran professora, unes classes molt personalitzades en un ambient magnífic i càlid. La millora en les teves habilitats és sorprenent, un 10. Gran artista i millor persona!


Aleix Pinto Planas

Molt bona experiència del seminari d'Art Falcó, totalment recomanable!! Aprenentatge de diferents tècniques i materials. Molt agraït i contentíssim dels resultats obtinguts, espero repetir!!!


Didac Pinto Planas

100% recomanable, hem assistit a dos seminaris intensius, ja que vam quedar contentíssims amb el primer. Val la pena totalment! Gràcies Sara per tot!!!


Chelo Herrera

Extraordinari seminari de cap de setmana de juliol. La Sara és una gran professora. Molt atenta en tot moment. Molt aprenentatge. Seminari que repetiré per continuar aprenent.


Abel Martínez

Si vols experimentar un nivell superior t'ho recomano. Amb les explicacions de la Sara, l'acompanyament i l'ambient de l'estudi, crea una experiència estupenda! Cal repetir!


Jose Antonio Rodriguez

Una gran artista i excel·lent professora i persona, molt atenta a tots els seus alumnes, transmet coneixements i tècniques excel·lents en el dibuix el que fa que els seus alumnes millorin de manera increïble, la recomano sens dubte!!!


Jenny Viana

Professional, carismàtica, simpàtica i lliurada a ensenyar-te i compartir el seu art. La millor!!! ❤️


Rubén Clemente

Una gran experiència per al meu fill amb una peça de professora súper professional. El meu fill està encantat d'haver fet aquest seminari i vol fer-ne més.

Studio & Gallery

C/ Bretón de los Herreros 20, 08012 Barcelona

+34 623 069 715 | falcoilustracion@gmail.com