Retrat Realista Parella

Mida: 42x29,7 cm

Tècnica: Realisme

Material: Llapis i pastel blanc

475,00 €

Quina tècnica s'utilitza?

La tècnica es basa en evitar la línia definida, creant els volums únicament per mitjà de l'ombra i la llum. Gràcies a aquesta fórmula aconseguim un efecte tridimensional, i en conseqüència, un acabat de realisme sorprenent. El color gris perla del paper, fa destacar el blanc del pastel que crea les zones de brillantor. 

PROCÉS D'ENCÀRREC

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili en un màxim de 3 dies feiners (despeses d'enviament incloses a tota la península).

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el pagament total abans d'iniciar-se el procés creatiu. Si l'obra s'encarrega físicament en l'estudi Art Falcó (Barcelona) es realitzarà el 70% de l'pagament a l'confirmar l'encàrrec i la resta a l'recollir l'obra.

Mèlanie i Jèremy

Sara ens va fer un retrat per al nostre aniversari de 10 anys de nuvis i quan ho vam veure per primera vegada va ser màgic! Ella té un talent incomparable, el nivell de detall i el realisme són impressionants. Estem molt feliços el veure els dos retrats penjats al nostre saló. Moltes gràcies!

María Berenguer

El dia del meu casament meva germana i el meu cunyat ens van regalar un retrat hiperrealista fet per Sara. Quina meravella! Cada detall estava reflectit amb un realisme sorprenent, semblava una foto en blanc i negre. Mai fallaràs amb un regal com aquest. Moltíssimes gràcies artista!