Retrat Realista Individual

Mida: 29,7x42 cm

Tècnica: Realisme

Material: Llapis i pastel blanc

320,00 €

Quina tècnica s'utilitza?

La tècnica es basa en evitar la línia definida, creant els volums únicament per mitjà de l'ombra i la llum. Gràcies a aquesta fórmula aconseguim un efecte tridimensional, i en conseqüència, un acabat de realisme sorprenent. El color gris perla de el paper fa destacar el blanc de l'pastís, creant les zones de brillantor.

PROCÉS D'ENCÀRREC

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili en un màxim de 3 dies feiners (despeses d'enviament incloses a tota la península).

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el pagament total abans d'iniciar-se el procés creatiu. Si l'obra s'encarrega físicament en l'estudi Art Falcó (Barcelona) es realitzarà el 70% de l'pagament a l'confirmar l'encàrrec i la resta a l'recollir l'obra.

Ana Isabel Gavidia

Els retrats de Sara són el millor regal que es pugui pensar. Capta cada detall, cada peca, cada línia d'expressió. L'hiperrealisme que plasma simplement és màgic. Les seves mans fan un treball fantàstic i sens dubte tornaria a encarregar un altre retrat. Gràcies per la teva dedicació!

Manuel i M. Àngels

Quan Sara ens va lliurar el retrat de la nostra néta June gairebé plorem de l'emoció. Capta perfectament la seva essència. Sara, tens un talent especial, els teus retrats tenen vida. Ets una gran artista! Estem molt agraïts!