Retrat Hiperrealista Parella

Mida: 42x29,7 cm

Tècnica: Hiperrealisme

Material: Llapis i pastel blanc

675,00 €

Quina tècnica s'utilitza?

La tècnica es basa en evitar la línia definida, creant els volums únicament per mitjà de l'ombra i la llum. Gràcies a aquesta fórmula aconseguim un efecte tridimensional, i en conseqüència, un acabat de realisme sorprenent. El color gris perla de el paper fa destacar el blanc de l'pastís, creant les zones de brillantor.

PROCÉS D'ENCÀRREC

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili en un màxim de 3 dies feiners (despeses d'enviament incloses a tota la península).

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el pagament total abans d'iniciar-se el procés creatiu. Si l'obra s'encarrega físicament en l'estudi Art Falcó (Barcelona) es realitzarà el 70% de l'pagament a l'confirmar l'encàrrec i la resta a l'recollir l'obra.

María José Yanyez

Les passades festes nadalenques, els meus germans i jo vam decidir fer-li un regal molt especial als nostres pares. Vam contactar amb Sara, que ens assessora en tot moment i estuvó pendent en l'elecció de les fotos i super qualitat. Ella Té el talent de captar l'essència de cada persona. Moltes gràcies!

Laura Barbera

El retrat que em va fer Sara amb el meu nebot és un dels millors regals que he rebut, a més de tremenda sorpresa! Quan el vaig veure per primera vegada no podia creure que era fet a mà i fins es em van saltar les llàgrimes.