Retrat Hiperrealista Individual

Mida: 29,7x42 cm

Tècnica: Hiperrealisme

Material: Llapis i pastel blanc

520,00 €

Quina tècnica s'utilitza?

La tècnica es basa en evitar la línia definida, creant els volums únicament per mitjà de l'ombra i la llum. Gràcies a aquesta fórmula aconseguim un efecte tridimensional, i en conseqüència, un acabat de realisme sorprenent. El color gris perla de el paper fa destacar el blanc de l'pastís, creant les zones de brillantor.

PROCÉS D'ENCÀRREC

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili en un màxim de 3 dies feiners (despeses d'enviament incloses a tota la península).

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el pagament total abans d'iniciar-se el procés creatiu. Si l'obra s'encarrega físicament en l'estudi Art Falcó (Barcelona) es realitzarà el 70% de l'pagament a l'confirmar l'encàrrec i la resta a l'recollir l'obra.

Alejandro Escorza

Em feia il·lusió tenir un dibuix de la meva expressió que fos capaç de captar el meu caràcter i no la joventut, que té data de caducitat. Sara, en el teu dibuix ho has aconseguit, a mi m'agrada que la personalitat deixi empremta i ara tinc un quadre que la té. Gràcies!

Jean-François Dauchy

Quina sorpresa quan vaig rebre el regal de la meva 60 aniversari! Un díptic del meu retrat hiperrealista amb el saxofon. Va ser una gran sorpresa ja que la meva dona li va donar d'amagat la foto a Sara! Una emoció molt gran!!! Inoblidable.