CURS ONLINE

RETRAT REALISTA A LLAPIS

Descobreix pas a pas tots els trucs del realisme i l'hiperrealisme de la mà de Sara Falcó, retratista professional especialitzada en la tècnica del grafit

295,00

QUÈ APRENDRÀS?

  • L'elecció dels materials i com aplicar-los
  • Dibuixar una cara a partir de fotografia, amb un sistema d'encaix infal·lible
  • Aprendràs a mirar:  L'observació incansable és fonamental per desenvolupar aquesta tècnica
  • Creació de volums 3d treballant diferents tècniques d'ombreig i construcció de llums.
  • Textures i acabats amb efecte hiperrealista
  • En acabar, seràs capaç de plasmar l'expressivitat d'una mirada i amb això l'essència de la persona retratada.

A QUI VA DIRIGIT?

Per fer aquesta formació no es requereix experiència prèvia. Amb les explicacions pas a pas et serà molt fàcil seguir el ritme, i podràs visualitzar i pausar els vídeos tantes vegades com necessitis.

Si ho prefereixes, escull només els temes que necessitis perfeccionar

MÒDUL 1: PREPARACIÓ

Aquest mòdul és bàsic. Descobriràs quins són els primers passos abans de començar amb una obra d'aquestes característiques. Coneixeràs els materials a emprar, aprendràs a triar i preparar les teves imatges a photoshop i fins i tot alguns conceptes clau sobre il·luminació, importantíssima en aquesta tècnica.

MÒDUL 2: ENCAIX

Descobriràs com encaixar una cara a partir de fotografia, amb un sistema de mesurament al mil·límetre. Aprendràs a mirar: L'observació incansable és fonamental per desenvolupar aquesta tècnica.

MÒDUL 3: NEGRE

En aquest mòdul veurem com aconseguir les primeres tonalitats d'ombra, amb un sistema de farciment molt diferent al què segurament estem acostumats. A més, analitzarem els materials més adequats per aconseguir els negres purs i treballarem el ratllat a les zones més conflictives.

MÒDUL 4: TACA

En uns senzills passos seràs capaç d'ombrejar zones de pell amb una subtilesa increïble. Aprendràs a treballar els tons mitjans i les llums amb una taca genèrica que cobreix tot el rostre ratllant amb diferents materials depenent de la zona a tractar.

MÒDUL 5: DIFUMÍ

El difuminat és una tècnica complexa que requereix de pràctica i els coneixements adequats per a emprar-la. En aquesta fase del retrat comprendràs la importància del ratllat previ i dels materials a emprar per dominar la textura i que el gramatge de el paper no sigui un obstacle.