Com triar la fotografia per a un retrat realista?

2020-09-09

Trobar la imatge perfecta és imprescindible perquè la feina sigui òptima. Es tracta d'un record per a tota la vida, de tresorar durant anys i fins i tot cedir a les generacions futures.

És essencial, doncs, emprar temps per escollir o crear la fotografia idònia. Hi ha la possibilitat de fer servir fotos diferents per a un mateix retrat. Art Falcó s'ocupa de compondre les imatges mitjançant photoshop i fer les proves necessàries perquè cada rostre mostri la seva millor versió.

Aquí deixo uns trucs que et facilitaran la tasca de seleccionar la imatge:

1. Un retrat immillorable requereix una foto nítida que compti amb la màxima qualitat possible.

2. El subjecte s'ha de mostrar preferiblement en primer pla.

3. Per comprovar si hi ha prou qualitat d'imatge es recomana aplicar el zoom a la zona dels ulls i descartar així que la fotografia estigui pixelada.

4. Comprova que el gest de la persona a retratar sigui natural, relaxat, sense ganyotes pel sol directe a la cara o expressions amb què no se senti identificat.

5. Si es tracta d'un retrat de dues o més persones, recorda que pots combinar diverses fotografies per obtenir la millor versió de cadascú.

6. Si no trobes una foto amb les especificacions anteriorment esmentades és aconsellable crear-ne una de nova seguint aquestes pautes i així aconseguirem que encaixi amb les nostres expectatives.

Ara ja saps com triar la foto per encarregar el teu retrat realista. Si tens dubtes per seleccionar la imatge, posa't en contacte amb Arte Falcó i t'ajudarem.