REALISME

A partir de fotografía

Individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

400€

Parella

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

600€

HIPERREALISME

A partir de fotografia d'alta qualitat

Individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

700€

Parella

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

900€

Procés d'encàrrec

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili.

DEFINIR L'OBRA

És convenient triar entre els diferents formats de retrat disponibles: Retrat Realista, Hiperrealista, Clàssic, amb un toc de color, en vertical o horitzontal, dimensions (din A4, A3, din A2, din A1).

Les combinacions són infinites, de manera que pot ser difícil concretar el tipus d'obra que desitgem. Per això, Art Falcó presta atenció personalitzada mitjançant el telèfon: 623 069 715 i el correu electrònic: falcoilustracion@gmail.com o del formulari web.

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el 50% del pagament abans d'iniciar-se el procés creatiu. 

Alejandro Escorza

Em feia il·lusió tenir un dibuix de la meva expressió, que fos capaç de captar la meva personalitat i no de la guapura, que té data de caducitat. Sara, en el teu dibuix ho has aconseguit. A mi m'agrada que la personalitat deixi empremta i ara tinc un quadre que la té. Gràcies!

Manuel y M. Àngels

Quan Sara ens va lliurar el retrat de la nostra néta June gairebé plorem de l'emoció. Capta perfectament la seva essència. Sara, tens un talent especial, els teus retrats tenen vida. Ets una gran artista!

María Berenguer

El dia del meu casament meva germana i el meu cunyat ens van regalar un retrat hiperrealista fet per Sara. Quina meravella! Cada detall esta reflectit, sembla una foto en blanc i negre. Moltíssimes gràcies artista!

Carles Esquembre - Autor de Còmics

Em vaig sentir tan a gust mirant la imatge que em representava que quan he de acompanyar un dels meus textos biogràfics amb una foto meva, sempre faig servir el retrat de Sara. No només és la puresa tècnica, sinó també el seu talent natural per veure l'interior de les persones.

En què es diferencia el Realisme de l'Hiperrealisme?

La diferència fonamental entre ambdós acabats és el detall. La pintura realista plasma el que l'ull veu (que sempre implica una perspectiva concreta) ja sigui un retrat, un paisatge o una realitat social. El hiperrealisme pretén plasmar la realitat amb una fidelitat i precisió superior a la fotografia, de manera que es realça la nitidesa dels detalls més rellevants.

Retrat clàssic a partir de fotografía antiga

L'efecte pictòric de l'retrat basat en foto antiga és molt diferent al comú, ja que la imatge de la qual partim no té definició i els trets s'interpreten com taques d'ombra que es difuminen. Els traços que donen forma a la figura es capten a certa distància. No obstant això, tot i que la tècnica varia, arribem a recuperar una imatge antiga que d'una altra manera es faria malbé en el transcórrer de el temps, restaurant, així, els elements que es puguin veure desenfocats o cremats.

Sol·licita més informació

Si us plau, deixa'm els detalls i et contactaré tan aviat com sigui possible.