DEFINIR L'OBRA

És convenient triar entre els diferents formats de retrat: Realista, Hiperrealista, amb un toc de color, en vertical o horitzontal, dimensions, etc...

La decisió sobre quin estil o tècnica són els més adequats pot ser una tasca difícil, ja que les combinacions són infinites. Per això, Arte Falcó presta atenció personalitzada i assessorament durant tot el procés d'encàrrec.

Telèfon: 623 069 715 i correu electrònic: falcoilustracion@gmail.com

REALISME I HIPERREALISME

(A partir de fotografía)


Retrat Realista Individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

700€

Retrat Realista Parella

Mida Din A2, llapis i pastel blanc

1200€

Retrat Hiperrealista individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

1000€

Retrat Hiperrealista Parella

Mida Din A2, llapis i pastel blanc

1900€

PROCÉS D'ENCÀRREC

Posa't en contacte amb Arte Falcó i t'informarem sobre els passos previs al procés artístic. Tracta d'aconseguir fotografies d'alta resolució, on s'apreciï molt bé el detall en fer zoom (el resultat en dependrà).

Envia les fotos al correu falcoilustracion@gmail.com, Sara Falcó et respondrà el més aviat possible per definir tots els detalls abans de posar fil a l'agulla ;)

Un cop finalitzada la feina, podràs recollir l'obra directament al Studio Art Falcó o rebre-la al teu domicili, si es tracta d'un encàrrec a distància, Necessites més informació?

Carles Esquembre

Em vaig sentir tan a gust mirant la imatge que em representava que quan he de acompanyar un dels meus textos biogràfics amb una foto meva, sempre faig servir el retrat de Sara. No només és la puresa tècnica, sinó també el seu talent natural per veure l'interior de les persones.

Manuel y M. Àngels

Quan Sara ens va lliurar el retrat de la nostra néta June gairebé plorem de l'emoció. Capta perfectament la seva essència. Sara, tens un talent especial, els teus retrats tenen vida. Ets una gran artista!

Alejandro Escorza

Em feia il·lusió tenir un dibuix de la meva expressió, que fos capaç de captar el meu caràcter i no pas la joventut, que és caduca. Sara, ho has aconseguit! El meu desig era que la personalitat deixés empremta al quadre i tu ho has fet possible. Gràcies!

Sol·licita informació

Contacta ara i resol tots els teus dubtes