REALISME

A partir de fotografía estàndard

Individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

600€

Parella

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

1100€

HIPERREALISME

A partir de fotografia d'alta qualitat

Individual

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

900€

Parella

Mida Din A3, llapis i pastel blanc

1600€

+34 623 069 715

PROCÈS D'ENCÀRREC

Un cop demanes informació, Art Falcó es posarà en contacte amb tu per definir tots els detalls i començar el procés artístic. Finalitzada l'obra, podràs recollir-la a l'estudi o, si es tracta d'un encàrrec a distància, rebre-la al teu domicili.

DEFINIR L'OBRA

És convenient triar entre els diferents formats de retrat disponibles: Retrat Realista, Hiperrealista, Clàssic, amb un toc de color, en vertical o horitzontal, dimensions (din A4, A3, din A2, din A1).

Les combinacions són infinites, de manera que pot ser difícil concretar el tipus d'obra que desitgem. Per això, Art Falcó presta atenció personalitzada mitjançant el telèfon: 623 069 715 i el correu electrònic: falcoilustracion@gmail.com o del formulari web.

EL PAGAMENT

En el cas de les obres que requereixen enviament a domicili s'efectuarà el 50% del pagament abans d'iniciar-se el procés creatiu. 

Alejandro Escorza

Em feia il·lusió tenir un dibuix de la meva expressió, que fos capaç de captar la meva personalitat i no de la guapura, que té data de caducitat. Sara, en el teu dibuix ho has aconseguit. A mi m'agrada que la personalitat deixi empremta i ara tinc un quadre que la té. Gràcies!

Manuel y M. Àngels

Quan Sara ens va lliurar el retrat de la nostra néta June gairebé plorem de l'emoció. Capta perfectament la seva essència. Sara, tens un talent especial, els teus retrats tenen vida. Ets una gran artista!

María Berenguer

El dia del meu casament meva germana i el meu cunyat ens van regalar un retrat hiperrealista fet per Sara. Quina meravella! Cada detall esta reflectit, sembla una foto en blanc i negre. Moltíssimes gràcies artista!

Carles Esquembre - Autor de Còmics

Em vaig sentir tan a gust mirant la imatge que em representava que quan he de acompanyar un dels meus textos biogràfics amb una foto meva, sempre faig servir el retrat de Sara. No només és la puresa tècnica, sinó també el seu talent natural per veure l'interior de les persones.

Sol·licita més informació

Si us plau, deixa'm els detalls i et contactaré tan aviat com sigui possible.