CURS PRESENCIAL

T'agradaría aprendre la tècnica del Retrat Realista a llapis?

Apunta't a les classes presencials a l'Estudi Arte Falcó, a Barcelona, de màxim 8 persones per grup on l'atenció de la professora és totalment personalitzada, de manera que s'aconsegueix un alt rendiment i evolució.

Descobreix els trucs essencials del realisme a força de grafit, carbonet i pastels de la mà de Sara Falcó, retratista professional especialitzada en tècnica seca. D'estil únic, la seva obra destaca per l'expressivitat en la mirada i la cura en l'execució.

QUÈ VAS A APRENDRE?

En aquest curs assimilaràs conceptes imprescindibles en realisme, com la incansable observació, l'encaix de proporcions mil·limètric, evitar la línia definida o la construcció de volums a través d'ombra i llum.

L'elecció dels materials i com aplicar-los serà essencial en el domini d'aquest art. L'objectiu principal d'el curs no només és aconseguir la semblança del retratat, sinó captar l'expressivitat de la seva mirada i amb això, la personalitat.

Aquests seran els temes a desenvolupar al llarg de el curs:

 • MATERIALS
 • ELECCIÓ DE LA FOTOGRAFÍA
 • ENCAIX MIL·LIMÈTRIC
 • EL VOLUM, ANÀLISI DE L`OMBRA I LA LLUM
 • ERRORS COMUNS
 • TRUCS ESSENCIALS
 • DETALLS FINALS

A QUI VA DIRIGIT?

Aquestes són classes que no requereixen experiència prèvia, ja que cada alumne rep instrucció individualitzada amb un ritme d'aprenentatge adaptat al seu nivell. La durada del curs és indefinida, depèn de les aspiracions de cada persona.


ON ES REALITZA?

El curs és presencial i s'imparteix en l'Estudi Art Falcó a Barcelona, ​​Carrer Bretón de los Herreros 20, amb un màxim de 8 alumnes per grup, respectant les normes de seguretat sanitària establertes.

Informació rellevant sobre la normativa de seguretat COVID-19 en les classes presencials

 • Ús obligatori de gel desinfectant situat a l'entrada.
 • Ventilat de la sala 10 minuts abans i després de cada classe.
 • Desinfecció diària de l'espai i del material.
 • Aforament màxim d'alumnes de 8 persones.

Aquestes mesures són d'obligat compliment per a totes les persones que accedeixin a l'estudi.


HORARI 


GRUP 1

Dimecres al matí, de 11.00 a 13.00 h. 1 PLAÇA

GRUP 2

Dimecres a la tarda, de 18.00 a 20.00 h. TANCAT

GRUP 3

Dijous al matí, de 11.00 a 13.00 h. TANCAT

GRUP 4

Dijous a la tarda, de 18.00 a 20.00 h. TANCAT

GRUP 5

Divendres al matí, de 11.00 a 13.00 h. 1 PLAÇA

GRUP 6

 Divendres a la tarda, de 18.00 a 20.00 h TANCAT


*Només es podran recuperar les classes amb un justificant mèdic

Preu


80 € / MES

(Tot el material inclós)

4 classes al mes (1 classe setmanal)


140 € / MES
(Tot el material inclós)

8 classes al mes (2 classes setmanals)


*Cada classe te una durada de 2 hores


M'apunto!

T'informarem sobre com fer la reserva

100% dels alumnes satisfets!

Molt contenta amb el curs de retrat realista de Sara!!! Súper professional!! L´ambient és molt agradable. Un 10!!!

Patricia Monge

L'estudi és molt bonic i ella és amable i pacient, t'ajuda pas a pas a acostar-te al retrat realista d'una manera fàcil i clara, fent que les classes siguin divertides i relaxants. Les seves qualitats i habilitats com a artista són evidents, les seves obres parlen per si mateixes.

Omar De Gaspari

La Sara és una gran professional que comparteix tot el seu talent amb entusiasme i paciència amb tots els seus alumnes i el més important: desperta la passió per aquesta tècnica del dibuix tan especial com és el retrat.

Sandra Londonyo

Recomano les classes al 100%, 2 hores se'm fan massa curtes... Bon ambient, bona tècnica per aprendre des de 0, bona estona per desconnectar i bona professora per ensenyar a través de la seva paciència, simpatia i el seu ART.

Raquel Castell

Començar aquestes classes de retrat realista per mi ha estat tot un descobriment i ha esdevingut un gran plaer. Espero impacient els dijous per anar a dibuixar.

Cinta Arasa

Si vols un camí cap a la perfecció, la Sara podrà guiar-te amb la seva experiència i paciència a descobrir aquest talent que portes a dins. Un lloc especial que t'allunyés dels sorolls i frenesí de la ciutat, i et transportés a la calma, concentració i creativitat.

Gustavo Compagnoni

Realment satisfactòria. S'aprèn de manera pràctica i amena en grups reduïts de persones molt motivades. Per mi, els resultats sempre sobrepassen les meves expectatives.

Pilar Isla

Feia temps que buscava un lloc per aprendre a dibuixar retrat realista. Porto 5 classes. La Sara és un 10 i amb ella aprenc un munt. Recomanable al 100%.

Martí Seuva

Un estudi de dibuix individualitzat on no falta de res, companys excel.lents i una professora que et guia i t'ensenya d'una manera molt amena.

Mercedes Carrasco

Molt satisfet amb classes amb bones companyes i una molt bona professora, s'adapta a tots els nivells. Estic molt orgullós dels resultats.

Joan de la Fuente

Super recomanable i per a tots els nivells, la Sara és molt agradable i fa que les classes siguin molt amenes i relaxades.

Núria Recasens

Excel·lent professora, molt bon ambient amb els companys.

Paqui Orejuela

Studio & Gallery

C/ Bretón de los Herreros 20, 08012 Barcelona

+34 623 069 715

falcoilustracion@gmail.com